Loader...

Lydstudie til leje

 

Lej et podcaststudie

Videnslyd har eget lydstudie til leje i Aarhus, der bruges til at producere de mange programmer og podcasts, vi leverer. Lydstudiet er lydisoleret og er indrettet med et bord i midten, så du kan optage podcasts med dine gæster i behagelige rammer.
Vores lydstudie i Aarhus kan du finde på Finlandsgade 29, hvor vi bor sammen med Aarhus Universitetsforlag.

 

Vores podcastudstyr

Podcastudstyret består af fire Shure SM7B mikrofoner med dertilhørende cloudliftere. De er alle koblet til en Rødecaster Pro, der fungerer både som mixer og optager. Den er let at betjene, men du har selvfølgelig mulighed at blive sat ind i, hvordan den fungerer. Desuden er det også muligt at inkludere en producer fra Videnslyd i leje af studiet.

Med Rødecasteren kan du både optage med dine gæster i lydstudiet og via telefon, Skype eller lignende. De otte farverige pads gør det muligt at afvikle jingler, skillere eller andre lydoptagelser live. Vi sørger efterfølgende for at eksportere filerne til det format, du måtte ønske, og det er muligt at få alle råfilerne samt et mikset spor direkte fra Rødecasteren.

 

Kontakt os

Send en mail til vores podcastredaktør Andrew Davidson på kontakt@videnslyd.dk eller ring på 29 80 85 56 for at høre nærmere om priser og muligheder for leje af lydstudiet i Aarhus.

 

Vil du gerne lære at lave podcasts eller blive bedre til podcastproduktion?
Læs om vores workshops i podcasts og andre tjenester.