Loader...

Andre tjenester inden for podcastproduktion

Selvom Videnslyd er et forholdsvist nyt produktionsselskab, så har vores ansatte mange års erfaring fra blandt andet Danmarks Radio og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Vi har også tidligere indgået i kommercielle samarbejder med blandt andet NorthSide, Albani, Folkekirken og mange andre.

Hos Videnslyd brænder vi alle for radio- og podcastproduktion og er dedikerede i vores arbejde. Vi ønsker at støtte branchen, dens udvikling og ikke mindst dine drømme og mål med dine egne produktioner. Derfor er det hos Videnslyd også muligt at deltage i et kursus i podcast, booke et foredrag eller få en konsulentordning.

 

Podcastworkshop, foredrag og konsulentordning

Måske har du ikke erfaring med podcasts overhovedet. Det kan også være, at du bare gerne vil finpudse dine kompetencer i podcastproduktion?

Vi tilbyder derfor podcastworkshops og foredrag inden for flere forskellige emner: podcastproduktion, værtstræning, speaktræning, programudvikling, historiefortælling og meget andet.

Hvis du allerede er i gang med en podcastproduktion, kan vi også fungere som konsulenter, så programmet får den bedst mulige start.

 

Kontakt os

Tag kontakt til vores podcastredaktør Andrew Davidson på ada@unipress.au.dk eller på telefon 29 80 85 56 for at høre nærmere om priser og muligheder for at deltage i et podcastkursus, foredrag og konsulentordning.

Mangler du et lydstudie til indspilning af din podcast?

Læs om vores lydstudie til leje